Fridheim Barnehage
  Fridheim Logo

 

Hjem Om Fridheim BarnehageHva gjør oss unike?HjemKontakt ossGrevlinghietBeverhyttaRevehietMarkedsplassenPraktisk Informasjon til foreldre i Fridheim barnehage informasjon om tilsyn og sikkerhetsrutiner i Fridheim barnehage Regler for fotografering og bruk av video i Fridheim barnehagePlanleggingsdager og merkedager for barnehageåret 2017/18Informasjon om barnehageplass og oppstart i Fridheim barnehageBeredskapsplan for Fridheim barnehageBeredskapsplan og prosedyrer for brann Logg inn

Fridheim Barnehage

 

Samarbeid mellom basene

Vi er en stor barnehage, og personalgruppens totale kompetanse er enorm og unik. For at alle barna skal få kunne ta del i det engasjementet som finnes, fokuserer barnehagen i stor grad på samarbeid mellom basene.

Vi arrangerer fellessamlinger, felles turer og felles måltider. I tillegg arrangerer barnehagen Fridheimdagen, hvor alle barn og alle voksne opplever nye aktiviteter sammen med nye lekekamerater i nye lekearealer. På denne dagen har barnehagen eget sirkus, egen kunstskole, spennende kulturgrupper og mye mer.


SamarbeidSamarbeid


Tilbake

 

Avdelinger
Footer
Lusebu Bjørnarbo Beverhytta Revehiet