Fridheim Barnehage
  Fridheim Logo

 

Hjem Om Fridheim BarnehageHva gjør oss unike?HjemKontakt ossGrevlinghietTurerTemaer/prosjekterMåltidetLekBeverhyttaRevehietMarkedsplassenPraktisk Informasjon til foreldre i Fridheim barnehage informasjon om tilsyn og sikkerhetsrutiner i Fridheim barnehage Regler for fotografering og bruk av video i Fridheim barnehagePlanleggingsdager og merkedager for barnehageåret 2017/18Informasjon om barnehageplass og oppstart i Fridheim barnehageBeredskapsplan for Fridheim barnehageBeredskapsplan og prosedyrer for brann Logg inn

Fridheim Barnehage

 

Lek

Lek er selvfølgelig den viktigste delen av barnehagedagen, og den viktigeste arenaen for læring. Enten gjennom frilek, eller organiserte lekegrupper/aktiviteter. 

Lekegrupper
Vi deler barna etter alder i ulike lekegrupper. I lekegruppene får barna utfordringer tilpasset deres alder og utviklingsnivå. Slik kan også de voksne på avdelingen bedre fungere som lekeveiledere for barna. Utemiljø
Uteområdet er variert med husker, sklier, sandkasser, klatrestativ og andre morsomme lekeapparater som barna kan utforske.

Innemiljø
Basen er romslig med et kjøkken til måtider og  formingsaktiviteter, et lekerom til lego, klosser etc. og et puterom hvor barna kan utfolde seg fysisk. I stuen er det en koselig dukkekrok og en sofa hvor barna kan roe ned tempoet med en bok.

Lekerommet på basen blir, noe navnet tilsier, primært kun brukt til lek. Her har vi samlingsstunder, og leser, snakker om ting vi har opplevd, synger og bruker konkreter til å fortelle eventur. Rommet gir en fin annledning til at barna også får utfolde seg fysisk ved f.eks å skli på en sklie vi har der inne, bygge hytte, lage hinderløype. 

Leken har naturligvis en fremtrendende plass i løpet av barnehagedagen, både i form av frilek og organisert lek. Barna utrykker seg gjennom leken og den er den viktigste arenaen for all læring.

Utemiljø
Uteområdet er variert med husker, sklier, sandkasser, klatrestativ og andre morsomme lekeapparater som barna kan utforske.
 
LekLek

 

Avdelinger
Footer
Lusebu Bjørnarbo Beverhytta Revehiet