Fridheim Barnehage
  Fridheim Logo

 

Hjem Om Fridheim BarnehageHva gjør oss unike?HjemKontakt ossGrevlinghietBeverhyttaRevehietMarkedsplassenPraktisk Informasjon til foreldre i Fridheim barnehage informasjon om tilsyn og sikkerhetsrutiner i Fridheim barnehage Regler for fotografering og bruk av video i Fridheim barnehagePlanleggingsdager og merkedager for barnehageåret 2017/18Informasjon om barnehageplass og oppstart i Fridheim barnehageBeredskapsplan for Fridheim barnehageBeredskapsplan og prosedyrer for brann Logg inn

Fridheim Barnehage

 

Regler for fotografering og bruk av video i Fridheim barnehage

Regler for fotografering og bruk av video i Fridheim barnehage

 

Fridheim barnehage har egne internettsider. Formålet med internettsidene er hovedsakelig å gi foreldrene generell informasjon om barnehagens drift. Vi ønsker samtidig at foreldre og barn skal ha mulighet til å gå inn på sidene og se på bilder tatt av barna i daglige situasjoner, prosjekter og på turer.

 På våre åpne hjemmesider er det kun publisert situasjonsbilder av barn tatt på avstand, eller der barnas ansikter ikke kan identifiseres. Hjemmesiden er tilgjengelig for alle som laster ned siden vår på internett.

Vi har bestemt oss for å følge disse reglene fordi det forekommer at bilder/videoer blir misbrukt i andre sammenhenger. Dette betyr at bildene/videoene kan bli benyttet i situasjoner som verken barna, foreldrene eller barnehagen har kontroll over. Vi ønsker at alle skal kunne føle seg trygge på hvordan barna presenteres på nettet – både rent visuelt og sikkerhetsmessig.  Vi vil derfor bare legge inn situasjonsbilder av barna tatt på avstand, eller der barna ikke kan identifiseres også inne på det passordbeskyttede området.

Vi mener samtidig at det er viktig å bruke bilder/videoer tatt i barnehagetiden som et supplement for dokumentasjon og samtaler med barna. Vi vil derfor legge bilder/videoer av barna i fotorammer på hver avdeling, og håper dere tar dere tid til å snakke med barna om bildene.

 Jeg håper alle tenker på at vi har forskjellige grenser og holdninger til det som blir lagt ut på nettet av bilder og annen informasjon.

Vennlig hilsen

Mai Lin

 

 

Avdelinger
Footer
Lusebu Bjørnarbo Beverhytta Revehiet